Om Care by Hoffmann

Kære kunde

Care by Hoffmann er for dig der ønsker gode varige resultater og et åndehul i en travl hverdag. Hos os drejer det sig om dig! Vi ønsker at hjælpe dig til at opnå og vedligeholde en sund og smuk hud.

For at opnå og vedligeholde en sund hud kræves den rigtige pleje. 30 års erfaring med hudpleje har givet et solidt grundlag for at finde de absolut bedste produkter. Produkter der levere resultater, samtidig med at de er sunde for dig og din hud. Vi er en holistisk orienteret klinik der ser det hele menneske, derfor vejleder vi også gerne i kost, urtete og kosttilskud der kan understøtte dine resultater. En smuk hud kommer også indefra! 

Det er meget vigtigt for os at give dig en personlig behandling og vejledning der løbende tilpasses og ændres efter dit behov, din tid og din huds tilstand. Derfor spørger vi også ind til dine rutiner, mål og ønsker for din hudpleje. 

Hos os kan du nyde roen og få skønhedsbehandlinger der opfylder ethvert behov. Vi vejleder dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at finde den behandling der passer dig.

Vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen på klinikken.

De kærligste hilsner

Team Care by Hoffmann

Medarbejdere

Bibi Hoffmann

Kosmetolog
Om
Speciale

Jeg er indehaver og har drevet klinik siden 2002. Jeg er uddannet CIDESCO kosmetolog i 1992.

I 5 år var jeg skoleleder og underviser på CIDESCO skolen. Undervisning er noget jeg elsker og det er vigtigt for mig at undervise mine kunder i deres hud, så de selv hen ad vejen ved hvorfor deres hud evt. reagere som den gør og hvad der skal til for at skabe balance.

I 2006 startede jeg det først Dag Spa i Danmark og har efterfølgende interesseret mig meget for det hele menneske. Gennem en holistisk psykoterapeut uddannelse fik jeg stor indsigt og forståelse for hvordan  krop og sind hænger sammen og har igennem mange år oplevet hvordan kroppen og sindets tilstand kan påvirke huden. Mange ubalancer ses på huden.

Jeg interesserer mig meget for hvad der får huden til at reagere som den gør, og brænder for at få den sund og i balance. Huden er kroppens spejl. Derfor vejleder vi også i kost, urtete og kosttilskud – et koncept jeg sammen med mine dygtige kollegaer ser frem til at udvikle endnu mere.

Bibi har igennem årene arbejdet med mange hudplejemærker og behandlinger samt taget et hav af kurser inden for branchen. Hendes store interesse for det hele menneske førte hende til en 4 årig uddannelse til krops og psykoterapeut. En uddannelse der har givet endnu mere indsigt i hvordan vi hænger sammen – krop, psyke og hud. Det er vigtigt for Bibi at alle føler sig velkommen i klinikken og at skabe de bedste resultater gennem samarbejde med den enkelte kunde. Det er svært at finde en kosmetolog som brænder så meget for sit fag og sine kunder.

Lone Bak Jensen

Kosmetolog
Om
Speciale

Lone blev uddannet kosmetolog i 1994 og har arbejdet inden for branchen siden. Gennem tiden har hun arbejdet med mange forskellige hudpleje mærker og har løbende efteruddannet sig indenfor hud og kropspleje samt kost.

For Lone er det vigtigt at kunden føler sig tryg og velkommen, og at I sammen får skabt et tilfredstillende resultat. Hun har tidligere arbejdet meget ud fra “Indre sundhed – ydre skønhed” og har meget fokus på, at hele kroppens tilstand har stor indflydelse på, hvordan vores hud har det.Samtidig betyder det også meget for hende, at kunden går fra en behandling afstresset og med ny energi.

Claudia Samuel

Kosmetiker
Om
Speciale

Claudia er uddannet som Kosmetiker på Aalborg Tech College. Hun afsluttede uddannelsen sommeren 2020 med en super flot sølvmedalje.

Claudia brænder for at skabe gode resultater i alle hendes behandlinger og yde en stor kundetilfredshed. Hun er smilende, imødekommende og omhyggelig - og alle kan føle sig trygge i hendes hænder.

Claudias speciale er hud og skønhedspleje. Derudover er hun Dermalogica-Certified og uddannet i Shellac og Outloud Lash Lift & Brow Lift. Claudia brænder for at lære nyt og er løbende på kurser for at dygtiggøre sig.

Dorthe Finnerup

Klinik assistent
Om
Speciale

Dorthe er uddannet indenfor modebranchen og har en naturlig interesse for skønhedspleje. Dorthe har gennemført CND Shellac og Outloud Lash Lift & Brow Lift kurser. Hun sætter en stor ære i at lave smukke negle, vipper og bryn og hjælper gerne med at finde den helt rigtige makeup. Derudover er hun klinikkens fantastiske blæksprutte.

Dorthes speciale er negle, vipper og bryn. Hun har gennemført CND Shellac og Outloud Lash Lift & Brow Lift kurser. Dorthe dygtiggøre sig løbende på kurser i alle klinikkens produkter.
81 74 50 00

Sørine Aarre Albrechtsen

Kosmetolog
Om
Speciale

Sørine er uddannet på kosmetolog skolen Cidesco i 2019 og har siden da arbejdet på SPA i udlandet og klinik i København. Hun er nu tilbage i Jylland og er startet på sygepleje studiet med drømmen om at videreuddanne sig til kosmetisk sygeplejerske, samtidig med at hun kommer til at tilbringe tid hos os som vores nye kosmetolog. 

Sørine er meget passioneret omkring hendes kunder og resultater og så er hun altid klar på at hjælpe og guide dig mod den bedste version af dig selv

Sarah le Beau

Kosmetiker Elev
Om
Speciale

Sarah er Kosmetiker-studerende på Next i København som 2-års elev. Hun har tidligere arbejdet i Matas, The Body Shop og som skolepige i en voks klinik. Sarah brænder for faget og ønsker at yde den bedste service. Hun går op i at skabe en god stemning under behandlingen og kunne give den rigtige vejledning, som kan opfylde behov og skabe resultater.

Sarahs speciale er hud og skønhedspleje. Under uddannelsen har hun fag som anatomi, dermatologi, kemi og ernæring. Fagene har givet hende en bred forståelse for, hvordan den korrekte kost og hudpleje giver en sund hud. Hun har certifikat i CND Shellac, Lycon voks og pH formula. Derudover er hun under oplæring i sugaring, så hun kan tilbyde hårfjerning i både voks og sugaring.

Frida Bangsgaard Gade

Kosmetiker Elev
Om
Speciale

Frida er på sit andet år som elev, under uddannelse til kosmetiker på Ålborg Tech College. Frida er sød og imødekommende og nyder at være behjælpelig overfor kunderne. Frida brænder for faget og er meget detalje orienteret i sit arbejde. Hun går op i god hudpleje og mener at med de rigtige produkter og den rigtige vejledning, skaber man de bedste resultater. 

Fridas speciale er hud og skønhedspleje. På uddannelsen har hun lært en masse om huden og hvad der skal til for at have en sund og velplejet hud. På skolen har hun fået undervisning i Dermalogica og Jane Iredales produkter. Frida har også været på forskellige kursuser i de produkter vi har på klinikken. Frida mener at det er vigtig altid at holde sig opdateret og at man altid kan lærer noget nyt.

Christine Dixen

Kosmetiker Elev
Om
Speciale

Christine er startet som Kosmetiker-elev på klinikken januar 2022.

Kontakt os

Telefon: 81 74 50 00
Mail: info@bibihoffmann.dk
Gå til booking

Ndr. Strandvej 122
8240 Risskov
CVR: 27092993
Persondatapolitik

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag:  10.00 - 17.30
Onsdag:  09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag:   09.00 - 17.00
Lørdag:   10.00 - 13.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram