Ansigtsbehandlinger

Det er vigtigt for os er, at tilbyde dig ansigtsbehandlinger der opfylder dine ønsker. Derfor sammensættes behandlinger altid ud fra din huds specielle behov. Uanset hvilken behandling du vælger, får du altid det optimale ud af den tid vi har sammen. Du skal blot vælge hvilket fokus område der er vigtigst for dig herunder, og dernæst hvor meget tid du ønsker at bruge hos os. 

Ny kunde hos Care by Hoffmann

Til dig vi skal hjælpe første gang med hudplejeprodukter og/eller ansigtsbehandling.

Vi har stor ekspertise i hud og mange års erfaring i af behandle den. Vi har stor erfaring med de produkter vi anvender og ved hvilke behandlinger og produkter der arbejder bedst sammen. Vi tror på at et godt samarbejde med skræddersyede behandlinger og et optimalt hudpleje program, der løbende justeres når vi mødes, giver din hud de bedste betingelser for en smuk og sund hud mange år frem.

Læs mere

Til huden i balance

Læs mere

Anti-age

I huden dannes to meget vigtige fibre: kollagen, der giver huden styrke, og elastin der sørger for, at huden er elastisk. Rynker opstår, blandt andet fordi dannelsen af kollagen og elastin mindskes med alderen. Desuden nedbrydes kollagen og elastin af UV-stråler. Hyaluronsyre findes naturligt i huden. Den binder fugt i huden og hjælper med til at holde huden fyldig og ungdommelig. Desværre falder mængden af hyaluronsyre kraftigt med alderen og hudens talgkirtler mindsker produktionen af talg. Mangel på talg og fugt kan medvirke til en række hudproblemer f.eks. tør og tynd hud samt en svækket hudbarriere. Ydermere mindskes fedtcellerne i underhuden, hvilket gør huden slap. Med alderen kan huden også få leverpletter, der skyldes en skade på melanocytterne, som danner pigmentet melanin. Skaderne er ofte forårsaget af UV-lyset.

Læs mere

Sensitiv hud / Rosacea

Det kan være svært for mange at skelne mellem en Sensitiv hud og Rosacea. Sensitiv hud er en tilstand i huden der ikke behøver at være blivende, hvorimod Rosacea er en hudsygdom man skal leve med. Begge dele kan være til stor gene for dem der rammes. Nogle af de typiske kendetegn kan være rødme, tørhed, kløe, ømhed og knopper, der ofte trigges af ydre og indre påvirkninger – fx skift i luftfugtigheden, sol, kulde, kosmetik, kost, stress og hormonelle forandringer.

Læs mere

Akne / Uren hud

Mange oplever akne i forbindelse med pubertet, men også senere i livet. Dette skyldes ofte forskellige hormonelle forandringer. Hormonerne stimulere talgkirtlerne til en øget produktion af talg. Svær akne kan hele op og efterlade ar, der vil følge én resten af livet, hvis ikke de behandles.

Læs mere

Hyperpigmentering

Hyperpigmentering er en tilstand, som gør, at nogle områder på huden bliver mørkere end andre. De mørke pletter skyldes kort sagt en overproduktion af farvestoffet melanin. Det er ganske ufarligt, men er ofte til stor gene for dem, der rammes. Nogle føler at de ser ældre ud når huden bliver ujævn i farven.

Læs mere

Kontakt os

Telefon: 81 74 50 00
Mail: info@carebyhoffmann.dk
Gå til booking

Ndr. Strandvej 122
8240 Risskov
CVR: 27092993
Persondatapolitik

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag:  10.00 - 17.30
Onsdag:  09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag:   09.00 - 17.00
Lørdag:   10.00 - 13.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram