Green Peel

Dette er den opprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver.
Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse, så huden fornyer og regenererer sig selv indefra.
Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny - blød, ren, mere jævn og ensartet.

Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage i ansigtet, men GreePeel speeder processen op så cellefornyelsen sker på kun ca. 5 dage!
Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Nogle dage (ca. 3 dage – vejledende) senere begynder huden at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling, der er inkluderet i prisen.

Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Bedste reslutat fås ved et interval på ca. 3 uger imellem 1. og 2. behandling. Derefter ca. 4 uger mellem resterende behandlinger.

Vigtigt at vide:

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen. Du skal bruge en speciel urtelotion til at rense din hud med i stedet for vand, og bruge 2 cremer til hjemmepleje indtil du kommer til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med de produkter der understøtter behandlingen.

Hård træning, som du sveder meget af, skal udlades i et par dage. Undgå direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en solcreme eller dagcreme med solfaktor i for at skåne din nye fine hud i ca. 4-6 uger.

Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men mange foretrækker afskalningsdagene er i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel Classic en onsdag eller torsdag - husk også at bestille tid til Green Peel efterbehandling ca. 5 dage efter.

Effektivt for :

Akne og uren hud
- Store porer
- Pigmentering
- Ældet hud
- Rynker
- Ar
- Slap hud
- Cellulite
- Strækmærker

OBS: Til Green Peel Classic skal der tilkøbes Herbal Care Lotion, Special Care Creme og Blemish Balm til hjemmepleje, som er nødvendige i forhold til hudens helingsproces og for at opnå de bedste og mest holdbare resultater.

 

Classic (HUSK også at booke en Classic opfølgning 5-7 dage efter) 

1.795 ,-

Dette er den opprindelige Green Peel® og den dybeste peeling vi har på klinikken.
Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse, så huden fornyer og regenererer sig selv indefra.
Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning.
Husk at booke efterbehandling.

 
Læs mere

OBS: Til Green Peel Classic skal der tilkøbes Herbal Care Lotion, Special Care Creme og Blemish Balm til hjemmepleje, som er nødvendige i forhold til hudens helingsproces og for at opnå de bedste og mest holdbare resultater.

 
Book tid

Classic opfølgning efter 5 dage 

0 ,-

Efterbehandlingen skal bookes 5-7 dage efter. Her nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet.

 
Book tid

Energy 

1.195 ,-

Er en behandling der booster en træt og stresset hud. Urtedybdepeeling er en naturlig peeling der forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens stofskifte. Behandlingen har også en rensende virkning på urenheder.

 
Book tid

Kontakt os

Telefon: 81 74 50 00
Mail: info@bibihoffmann.dk
Gå til booking

Ndr. Strandvej 122
8240 Risskov
CVR: 27092993
Persondatapolitik

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag:  10.00 - 17.30
Onsdag:  09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag:   09.00 - 17.00
Lørdag:   10.00 - 13.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram