Susanne Melchiorsen ansigtsbehandlinger

Susanne Melchiorsen ligger i toppen af verdens reneste hudplejerserier.

Hudplejeserien Susanne Melchiorsen fremstilles af de reneste naturprodukter, førsteklasses naturlige fedtstoffer, planteolier og planteekstrakter. En del planterne, er biodynamiske, og dyrkes i egen urtegård. Nogle virkestoffer udtrækkes i vand og andre i olier alt efter det virkestof, som ønskes udvundet. En lille del af planterne destilleres.

De fineste af planteekstrakterne, er saften fra egne friske urter. Filtret i solcremerne er det naturlige fysiske filter, mineralet Titan Dioxid. Seriens produkter er ikke miljøbelastende, er uden mineralske olier, uden animalske indholdsstoffer, er ikke testet på dyr og indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer, syre eller parfume. Susanne Melchiorsens produkter og behandlinger er testet på mennesker med glæde.

Produkterne sælges i porcelænskrukker og glasflasker. Disse kan afleveres hos din nærmeste Susanne Melchiorsen forhandler, til genbrug, for at passe på miljøet på bedst mulige måde.

Behandlinger

Læs mere om behandlingerne

Release ansigtsbehandling

Efter en Release Peeling ansigtsbehandling vil din hud være glattere og se mere frisk og ensartet ud.

Release Peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Den har samtidigt den egenskab, at den også fjerner hår. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Fantastisk til de fine hår på overlæben og ansigtet generelt.

Behandlingen indeholder:

  • Release Peeling
  • Dybderens
  • Ansigtsmassage
  • Maske
  • Afsluttes med Hair Reducer og Rose Defence
  • Evt. mineral pudder
  • Vejledning til din hjemmepleje

For at opnå det bedste resultat, skal den første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Derefter vil der typisk gå 2-4 uger mellem behandlingerne. Jo flere behandlinger man får, jo længere trænger peelingen ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen bliver forlænget.

Til hjemmepleje skal der bruges den beroligende creme Rose Defence til kr. 570,- morgen og aften i 7 dage efter behandlingen.
Hvis man ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, skal man købe Hair Reducer serum til kr. 466,- som skal bruges 2 x dagligt i 14 dage.

Release Peeling

Release Peeling – Vejen til smuk, glat og hårfri hud.

Release Peeling er en behandling fra den anerkendte Susanne Melchiorsen. Det er en basisk peeling lavet på træ og potaske. Den er meget effektiv og kan arbejde på mange forskellige områder.

– Mildning af rynker og furer
– Reducerer overfladehinden og døde hudceller
– Mindskelse af ar og store porer
– Pigmentforandringer
– Tør hud
– Fjernelse af uønsket hårvækst ( de fine/dunhår)

Peelingen opløser keratin, som er det stof håret er opbygget af. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Fantastisk til de fine hår på overlæben og ansigtet generelt.

Efter Release Peeling, vil din hud være glattere og se mere frisk og ensartet ud. Release Peeling reducerer effektivt hudens overfladehinde og mængden af døde hudceller, og huden har derfor brug for hvile. Vent derfor 5 dage med at peele det behandlede område.

For at opnå det bedste resultat, skal den første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Derefter vil der typisk gå 2-4 uger mellem behandlingerne. Jo flere behandlinger man får, jo længere trænger peelingen ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen bliver forlænget. Til hjemmepleje skal der bruges den beroligende creme Rose Defence til kr. 570,- morgen og aften i 7 dage efter behandlingen.
Hvis man ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, skal man købe Hair Reducer til kr. 466,- som skal bruges 2 x dagligt i 14 dage.

Du får vejledning hos os om intervaller, du skal behandles i og hjemmepleje.