Professionel behandling med Medical Dermaroller™

 Collagen-Induction Therapy med DermarollerTM

Den professionelle behandling med Dermaroller reducerer ar, fine linier og rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker.

En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy).

Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle behandling med Dermaroller™.

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 30 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, som man f. eks ser ved traditionelle laserbehandlinger, og man kan derfor gå på arbejde samme dag. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. Her vil de specielt udviklede Natural Line produkter en stor hjælp.

Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Dette medfører en reduktion i forekomsten af fine linjer, rynker, pigmentpletter og store porer. Collagen-Induction Therapy med Dermaroller® er også særdeles anvendelig til reduktion af ar og arvæv. Ved acne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel direkte i arvævet (Derma Stamp).

Behandling med Medical Dermaroller og Derma Stamp udføres udelukkende af læger, sygeplejersker og faguddannet personale på udvalgte hudklinikker. Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

Den originale Dermaroller er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og  patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.

 • 1 behandling
  2700
  Behandling med Dermaroller på 1,0 til 1,5 mm inkl. intensiv fugtmaske
 • 3 behandlinger
  7500
  med 6-8 ugers mellemrum
 • 3 behandlinger inkl. hjemmekit
  8700
 • Tillæg v. behandling af Decollete
  500
 • e-Dermastamp ifm behandling (ar)
  1400

Første konsultation

Før din første kosmetiske behandling (Botox, filler, medicinsk Dermaroller/eDermastamp), skal du til en konsultation på klinikken hos vores sygeplejerske Mette Hoffmann eller vores speciallæge Plastikkirurg Charlotte Weile (Botox).

Denne konsultation skal være afholdt minimum 48 timer før din behandling.
Her vil vi lytte til dine ønsker og sammen afklare hvilken behandling er den rette for dig.
Du får god til til at stille dine spørgsmål og bliver grundigt informeret om de forskellige behandlingsmuligheder, forløb, evt. komplikationer og priser.