Home Care Dermaroller™

Rul dig til en sund og smuk hud med Home Care Dermaroller™

Med alderen bliver huden tyndere og fornys langsommere. Som supplement til den professionelle Dermaroller behandling, kan du behandle ansigt og hals derhjemme med Home Care Dermaroller og opnå synlig forbedring af hudens udseende og struktur. Home Care Dermaroller er en lille rulle med ultratynde nåle, der rulles blidt over huden og som har vist sig at have en revolutionerende effekt bl.a. på cellefornyelse.

I behandlingen er bevægelser med let hånd tilstrækkeligt for at nålene penetrerer huden og optimal virkning opnås. Trykket må svare til max. 200 g. Rullens 192 fine nåle har en længde på ca. 0,20 mm, hvilket sikrer en smertefri behandling, der på ingen måde kan skade på din hud. Efter behandlingen påføres LipoPeptide Collagen Booster, som indeholder A / E vitamin og peptider, som forstærker nydannelsen af collagen i høj grad.

Home Care Dermaroller™ anvendes typisk til ansigt og hals, decolleté samt hænder.

Regelmæssig anvendelse af Home Care Dermaroller fjerner døde hudceller, øger cellefornyelsen og mikro-cirkulationen, hvilket medfører et friskere og yngre udseende.

Desuden øges overhudens tykkelse med 30 % og optagelsen af hudplejeprodukter øges med 200 gange.

Home Care Dermaroller må ikke bruges på acne i udbrud, sår, eksem eller på anden måde skadet hud.

 

Home Care Dermaroller™ sæt indeholder:

  1. Dermaroller
  2. Natural Line LipoPeptide Collagen Booster
  3. Natural Line Roller Cleaner
  4. Hårbånd

 

Du kan booste din hud yderligere efter Home Care behandlingen med Dermaroller™ Hyaluronsyre ampuller, Dermaroller™ Mask og vores Dermaroller Moisturizer ACE.

 

  •  Dermaroller™ Hyaluronsyre 0,35% ampuller

 

Hyaluron binder fugten i huden og jo ældre vi bliver, jo mindre Hyaluron producerer vi selv, hvilket øger tendensen til rynker. Dermaroller™ har nu udviklet en yderst fugtgivende Hyaluronsyre med A/E-vitamin og Antioxidanter, som kompenserer for det naturlige tab af Hyaluron. Anvendes typisk som kur 2-3 gange om året á 30 dage.

  • Dermaroller™ Mask

 

Maskens tynde silkeagtige lag frigør en effektiv serum indeholdende Hyaluron og Matrixyl, som er med til at reetablere hudens fugtniveau og cellefornyelse samtidig med, at den udglatter hudens fine linjer. Masken virker yderst beroligende på huden efter Dermaroller™ behandling, men kan anvendes efter behov.

  • Dermaroller™ Moisturizer ACE

 

En fugtighedsrig creme med ACE-vitaminer som er beroligende, reparerende, helende og styrkende.

Dermaroller er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE mærket og  patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.