Epilering med Du Lac metoden

Med epilering behandler vi  mindre områder (f.eks på hage eller overlæbe) Vi kan fjerne både lyse, mørke, grå og røde hår.

Uønsket hårvækst generer mange mennesker. Årsagerne kan være mange, alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalance.

-Behandlingsforløb

Nogle kunder har hurtig voksende hårvækst, og har i starten af deres forløb, behov for at blive behandlet 2 gange om ugen. Et typisk behandlings forløb er 1 gang om ugen, i 2-4 måneder, dernæst hver 14 dag og derefter hver 3 uge. Dette forløb variere fra kunde til kunde, alt efter hvordan hårvæksten er. Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt, at du følger vores anvisninger. Vi anbefaler du booker tid til en facemapping (hudanalyse), i forbindelse med din første epilering. På denne måde kan vi høre din historie og vejlede dig i behandlingen og dit forløb.

-Behandlingen foregår ved, at en meget fin nål bliver ført ind i hårsækken. Når nålen er ved hårroden kommer der lidt strøm, som destruerer hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så har håret ikke noget næring at leve af og håret dør.

-Hjemmeplejen.

Du skal i din første behandling påregne tilkøb af to produkter, for at give dig de bedste resultater.

Hair Reduser; hæmmer hårets vækst og har en rensende effekt på huden. Bruges morgen og aften på ren og tør hud i 14 efter behandlingen.

Golden Magic/ eller Heal up olie; opheler og blødgøre huden. Nogle kunder oplever i deres forløb at få små røde mærker på huden efter epilering. Dette er helt normalt og vil blivr mindre med tiden. olien påføres 2-5 gange dagligt.

Derudover skal der bruges en daglig solfactor med spf 30/50

RELEASE PEELING

Kan med fordel kombineres med release peeling. Hør mere på klinikken.