Du Lac

Vejen til en smuk og ren hud.

Få en renere hud med Du Lac og bliv fri for leverpletter, karudvidelser, blodsøer, talgknopper, milier og andre hudgevækster.
Behandlinger

Læs mere om behandlingerne

Du Lac behandling

Få en mere ensartet og klar hud med Du’Lac.

Æstetisk fjernelse af fedtknuder, leverpletter, blodsøer, karudvidelser, talgknopper, milier, og andre hudgevækster.

Du’Lac metoden er en af de mest gennemtestede metoder. Den har været benyttet i Danmark i mere end 25 år og efterlader huden med et minimum af ar.

Hjemmepleje

Efter Du Lac behandling dannes en skorpe. Skorpen sider 7 – 10 dage. Jo længere skorpen sidder, des smukkere resultat. Det er vigtigt, at du undgår at pille skorpen af, da det kan resultere i ardannelse eller gendannelse af karudvidelserne.

Heal Up Intensive fra Susanne Melchiorsen, også kaldet ar-ampul, påsmøres det behandlede område 5 gange dagligt i 28 dage.

Du anbefales at benytte Rose Defence efter behandlingen, for at yde din hud den bedste beskyttelse og næring under ophelingen og derved skabe det flotteste resultat. Vent med at peele din hud på det behandlede område til skorpen er faldet af.

Vær opmærksom på følgende:

Undgå produkter der indeholder syre, parfume og alkohol.

Alle produkter fra Susanne Melchiorsen er uden ovennævnte.

Undgå de første 24 timer al fysisk udfoldelse, klorvand, sauna og makeup.

Undgå direkte sollys de næste 30 dage. Vi anbefaler solcreme i denne periode uden ovennævnte ingredienser og med fysisk solfilter.