Specialbehandlinger

 

Epilering

Epilering hos os foregår via Du Lac metoden som er en brugt og gennemtestet metode siden 1962. Fjernelse af hårvæksten udføres ved at der indføres en lille nål ned i hårsækken. Nålen tilsluttes let strøm og strømmen destruerer hårroden og skubber de fine kapilærer væk. Håret får derfor ikke noget næring og håret dør. Med epilering behandler vi mindre områder (f.eks på hage eller overlæbe) Vi kan fjerne både lyse, mørke, grå og røde hår. Uønsket hårvækst generer mange mennesker. Årsagerne kan være mange, alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalance.

Læs mere

Green Peel

Green Peel er en planteblanding bestående af urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer, der masseres ind i huden. Behandlingen forbedrer og bekæmper ujævnheder, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar ved at stimulerer hudens cellefornyelse. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette medfører en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

Læs mere

Release

Release Peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Release Peeling får din hud til at se glattere, mere frisk og ensartet ud. Den har samtidigt den fantastiske egenskab, at den også fjerner dunhår. Peelingen opløser keratin, som er det stof håret er opbygget af. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Fantastisk til de fine hår på overlæben og ansigtet generelt.

Perfekt at kombinere denne behandling med epilering, hvis du også har grove ansigts hår.

Læs mere

Beauty Angel

Beauty Angel Lys stimulerer bindevævet og øger collagen, elastin og hyaluron produktionen i huden. Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys - så du ved egen hjælp forynger og forbedre din hud.

Vi ved at kroppens energi og humør påvirkes af lys. Beauty Angel Lys er et energigivende og positivt lys, der efterlader dig opløftet også i den mørke tid. Beauty Angel Lyset giver samtidig en behagelig varme og velvære i hele kroppen.

Læs mere

Nanoneedling by pHformula - NYHED

Nanoneedling er en af tidens mest efterspurgte ansigtsbehandlinger. Med nanoneedling laves der små huller i huden med små nanonåle af silikone, der stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer og er en af de mest effektive måder at få sat gang i hudens kollagen produktion.
De små huller sikrer desuden af de aktive ingredienser (syrer, fugt, vitaminer etc.) nemmere trænger ned i vævet og genopbygger hudens sunde udseende indefra og ud.
Nanoneedling anbefales til fine linjer/rynker, ar, store porer, slap hud, hyperpigmentering, forfine strukturen og booste huden med masser af glød og power. Resultatet en fin og forbedret hud ses hurtigt og den fortsætter med at stimuleres og bedres i op til 10 uger efter behandlingen.

Nanoneedling kan være en enkeltstående behandling eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

Læs mere

Kontakt os

Telefon: 81 74 50 00
Mail: info@carebyhoffmann.dk
Gå til booking

Ndr. Strandvej 122
8240 Risskov
CVR: 27092993
Persondatapolitik

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag:  10.00 - 17.30
Onsdag:  09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag:   09.00 - 17.00
Lørdag:   10.00 - 13.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram