Hårfjerning

 

Voks

Alle voksbehandlinger hos os bliver udført i det førende voksmærke Lycon. Vores mål er at gøre din voksbehandling så effektiv og nænsom som overhovedet muligt. Lycon voks sikre en længere holdbarhed og bedre hårreduktion.  

Læs mere

Hårfjerning med Release

Release Peeling er en basisk peeling, der fjerner de døde hudceller i ansigtet. Release Peeling får din hud til at se glattere, mere frisk og ensartet ud. Den har samtidigt den fantastiske egenskab, at den også fjerner dun hår. Peelingen opløser keratin, som er det stof håret er opbygget af. Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvis. Fantastisk til de fine hår på overlæben og ansigtet generelt. Peelingen er fra vores naturlige serie Susanne Melchiosen og består af bl.a. træ og potaske.

Læs mere

Epilering

Epilering hos os foregår via Du Lac metoden som er en brugt og gennemtestet metode siden 1962. Fjernelse af hårvæksten udføres ved at der indføres en lille nål ned i hårsækken. Nålen tilsluttes let strøm og strømmen destruerer hårroden og skubber de fine kapilærer væk. Håret får derfor ikke noget næring og håret dør. Med epilering behandler vi mindre områder (f.eks på hage eller overlæbe) Vi kan fjerne både lyse, mørke, grå og røde hår. Uønsket hårvækst generer mange mennesker. Årsagerne kan være mange, alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalance.

Læs mere

Sugaring - NYHED

Ved sugaring fjernes hårene med en sukkermasse, der masseres ind i huden med hånden. Sukkermassen trækker hårene ud i deres naturlig vækstretning og derfor har man mulighed for at fjerne mange flere hår end ved for eksempel brug af voks, ligesom man med sukkermassen har mulighed for at få selv de helt små hår med, altså hår i den tidlige vækstfase. Det er derfor også yderst sjældent, at man vil få indgroede hår, irritation og andre gener, som kan opstå ved voksbehandlinger.

Læs mere

Kontakt os

Telefon: 81 74 50 00
Mail: info@carebyhoffmann.dk
Gå til booking

Ndr. Strandvej 122
8240 Risskov
CVR: 27092993
Persondatapolitik

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag:  10.00 - 17.30
Onsdag:  09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag:   09.00 - 17.00
Lørdag:   10.00 - 13.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram