Behandling med ikke permanent fillers

Fillers

Med alderen gennemgår vores hud en række helt normale forandringer. Hudens naurlige ældningsproces forårsages overordnet set af 3 forskellige faktorer.

 • Huden udtørres, hvilket resulterer i dårlige hudkvalitet, tabt elasticitet, glans og udstråling.
 • Ansigtets naturlige fedtdepoter svinder, hvilket gør at huden bliver slap og mister sin fasthed og volumen – der ses rynker og folder i huden.
 • Knoglestrukturen forandres og der sker et tab af muskelvæv, hvilket fører til yderligere tab af volumen.

Som ordet næsten siger, så bruges fillers til at give fylde. De ikke permanente fillers (Belotero som bruges på klinikken), består af 2% hyaluronsyre (et sukkerstof som findes naturligt i kroppen) og 98% vand. Hyaluronsyren har en unik evne til at binde vand og kan bære op til 1000 gange dens egen vægt.
Når det sprøjtes ind i huden/vævet vil det derfor omgående genskabe volumen, udglatte rynker og markere ønskede områder (feks. læber, kindben osv.).

Fillers kan bruges både på fine overfladiske rynker og dybere furer/linjer. De hyppigst behandlede områder er, linjen fra næse til mund, nedadvendte mundvige, rynken mellem brynene (bekymringsrynken), linjen fra mundvig til hage.

Derudover er det en populær behandling til at genskabe volumen på kindben, kæbelinje og til at markere læbekant og give fyldige læber. Det kan også bruges til korrektion af asymmetri af f.eks. læber, næsekorrektion og ar.

Jeg tilstræber ALTID at skabe et smukt og naturligt resultat.

BEHANDLINGEN

Behandlingen foregår ved, at den klare gel sprøjtes ind i huden/vævet i det ønskede område. Det sker med en meget tynd nål.
Nogen ønsker at huden smøres med en lokalbedøvende creme før behandlingen. Der er lokalbedøvelse i produktet (Lidokain).

Efter behandlingen kan området blive hævet (specielt læber) og der kan komme blå mærker og rødme.
Det er vigtigt at undgå at berører huden/området de første ca 12 timer efter behandlingen. Dette er for at undgå infektion. Ligeledes skal du afholde dig fra fysisk træning, sauna, sol/solarium det første døgn efter.

Det er uhyre sjældent at der opstår infektion. Skulle du opleve varme, rødme eller smerter i området bør du henvende dig til klinikken.

Effekten af behandlingen ses umiddelbart og holder mellem 4 og 8 mdr.
Vi er alle forskellige og hudens kvalitet, området og levevis kan have effekt på holdbarheden.

 • 0,5 ml Belotero (Shape el. Contour)
  fra 1600
 • 1 ml Belotero
  fra 2600
 • 2 ml Belotero
  fra 5000
 • Skinbooster Belotero Hydro - 1 ml
  2200
 • Skinbooster Belotero Hydro 2 ml
  3000
 • Belotero Hydro - 3 behandlinger
  fra 6000
  Skinbooster Belotero Hydro (anbefales som kur forløb)

  3 behandlinger med 30 dags interval – en fantastisk behandling, der genskaber fugtbalance, spændstighed og struktur – Fine linjer og rynker bliver minimeret. Ved hver behandling bruges 2 ml Belotero Hydro

Første konsultation

Før din første kosmetiske behandling (Botox, filler, medicinsk Dermaroller/eDermastamp), skal du til en konsultation på klinikken hos vores sygeplejerske Mette Hoffmann eller vores speciallæge Plastikkirurg Charlotte Weile (Botox).

Denne konsultation skal være afholdt minimum 48 timer før din behandling.
Her vil vi lytte til dine ønsker og sammen afklare hvilken behandling er den rette for dig.
Du får god til til at stille dine spørgsmål og bliver grundigt informeret om de forskellige behandlingsmuligheder, forløb, evt. komplikationer og priser.